Serveis de fontaneria

Realitzem tota mena de treballs de fontaneria, ja siguin instal·lacions d'aigua, desaigues i altres canalitzacions com reparació d'averies com goteres, fugues d'aigua, desembossaments de tuberies entre moltes altres.

També oferim instal·lacions d'agua i altres a mida. Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients oferint la millor qualitat de servei.

Sol·licitar més informació

Serveis de fontaneria a Tàrrega i província de Lleida

Els serveis de fontaneria inclouen reparacions, instal·lacions i manteniment de sistemes d'aigua i drenatge. Això inclou la reparació de fugides, la substitució de canonades antigues o danyades, la instal·lació d'aixetes i vàters nous, així com la neteja i el manteniment regular de les canonades per a garantir un bon funcionament.
A Viciana Instal·lacions també et poden ajudar amb projectes de renovació del bany o de la cuina, com la instal·lació d'una nova dutxa o una banyera. Som instal·ladors professionals i qualificats per a garantir un treball d'alta qualitat i una solució segura i duradora a qualsevol problema de fontaneria.
 

Beneficis de contractar lampistes professionals

  1. Experiència i habilitat: Els lampistes professionals tenen anys d'experiència i estan capacitats per a resoldre una àmplia gamma de problemes de lampisteria. Poden identificar i solucionar problemes de manera efectiva i eficient.
  2. Eines i equips: Els lampistes professionals tenen accés a eines i equips especialitzats que els permeten fer el seu treball de manera més eficient.
  3. Garanties i assegurances: La majoria dels lampistes professionals ofereixen garanties i estan assegurats per a cobrir qualsevol mal accidental que puguin causar durant el curs del seu treball.
  4. Estalvi de temps i diners: Encara que contractar un lampista professional pot ser més costós que fer-ho un mateix, en molts casos, la solució ràpida i eficaç d'un problema de lampisteria pot estalviar temps i diners a llarg termini.
  5. Seguretat: Els lampistes professionals estan capacitats per a treballar amb seguretat i prevenir accidents o danys a la propietat.
En resum, contractar els serveis de fontaneria professional és una inversió en la solució de problemes de lampisteria de manera eficient, segura i de confiança.
 
Tens algun dubte? Contacta'ns, portem més de 100 anys al costat dels nostres clients.