Aerotermia

Les energies modernes es van renovant constantment, i es per això, que a Instal·lacions Viciana som experts en instal·lacions aerotèrmia i oferim la instal·lació de sistemes d'Aerotèrmia per als nostres clients.

Els sistemes d'Aerotèrmia són la nostra principal font d'instal·lacions i el més utilitzat en els cases modernes i noves a dia d'avui.

Consisteixen en reciclar i tractar l'aire i la temperatura interior de la llar i així reduïr costos i consum, en poques paraules, genera més energia i temperatura de la que consumeix.

Amb aquest sistema t'estalvies el cicle d'obtenció d'aire de l'exterior de la llar i així és més fàcil de tractar.

Si desitja saber més informació sobre aquest sistema nu dubti en contactar amb el nostre equip.

Sol·licitar més informació

Beneficis de les instal·lacions aerotèrmia

L'aerotèrmia és una tecnologia de climatització que consisteix a aprofitar l'energia present en l'aire exterior per a escalfar i/o refrigerar un edifici. Aquesta tècnica es basa en la utilització d'una unitat exterior que extreu l'energia de l'aire i la transfereix a un sistema de refrigeració o calefacció interior.
A més, l'aerotermia presenta diversos avantatges, entre elles:
  • Sostenibilitat: En utilitzar l'energia de l'aire, la aerotèrmia és una opció més sostenible i respectuosa amb el medi ambient que altres tecnologies de climatització que depenen de combustibles fòssils.
  • Eficiència energètica: La aerotermia és una tecnologia altament eficient que permet reduir els costos d'energia i millorar el confort tèrmic d'un edifici.
  • Versatilitat: La aerotermia pot utilitzar-se tant per a l'escalfament com per a la refrigeració, la qual cosa la fa ideal per a climatizar edificis durant tot l'any.
  • Instal·lació senzilla: La aerotermia pot instal·lar-se en una àmplia varietat d'edificis, incloent-hi habitatges, edificis públics i comercials, la qual cosa la fa una opció accessible i convenient per a moltes persones i empreses.
L'aerotèrmia és una solució avançada i sostenible per a la climatització d'edificis, que ofereix una àmplia gamma d'avantatges i beneficis i cobreix d'una forma eficient i respectuosa amb el medi ambient en millorar el confort tèrmic dels nostres habitatges i espais de treball.